Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

CABINET PSIHOTERAPIE
tel. 0735-548.829

Str. Schitu Magureanu 27-33
sect. 1 Bucuresti

ale. gheorghe @ gmail.com

 

 Psihoterapie pentru adulti

 

Preturi sedinta psihoterapie cabinet psihologic Bucuresti

 

 In cabinetul de psihoterapie ne propunem sa ajungem la un mod de a trai care sa fie real si multumitor pentru fiecare persoana, tinand cont de unicitatea ei. Pentru a atinge acest scop este necesar sa lucram impreuna cu clientul la a inlatura sau a transforma ceea ce-l impiedica sa traiasca astfel. Prin urmare scopul terapiei poate lua forme variate si este stabilit de comun acord in cadrul primelor intalniri. O persoana poate veni la terapie pentru probleme concrete ca fobiile, teama de atasament /abandon, probleme sentimentale, somatizari etc., dar si pentru probleme mai difuze, cum ar fi stari generalizate de anxietate, stari depresive, nemultumiri legate de propria viata.Psihoterapie adulti

 O persoana venita in terapie va explora doar zonele in care se simte pregatit sa mearga, respectandu-i-se limitele si ritmul de procesare a noilor descoperiri.

 Pe parcursul primei sedinte terapeutul se familiarizeaza cu problema cu care a venit clientul, afla informatii relevante despre acesta si stabilesc impreuna contextul in care vor lucra pe viitor - frecventa, mod de lucru, cost si altele.

Psihoterapia in Analiza Tranzactionala

Analiza Tranzactionala este o abordare psihologica fondata de catre Eric Berne (anii '50) ce isi are radacinile in psihanaliza traditionala si care este fondata pe 3 principii de baza:

In psihoterapie respectarea acestor principii aduce cu sine o atitudine binevoitoare fata de client, plecandu-se de la premisa ca persoana nu este definita de comportamentul sau. De asemenea, aceste principii dau mai multa putere clientului, incurajandu-l sa fie activ in a face schimbarile pe care le doreste, in ritmul pe care il doreste.

Scopul schimbarilor din psihoterapie este, din perspectiva Analizei Tranzactionale, dobandirea autonomiei. O persoana care a atins acest obiectiv are un nivel ridicat de constientizare, spontaneitate si o buna capacitate de a relationa in intimitate. Personal, cred ca un client isi va da seama ca se indreapta in aceasta directie atunci cand se va simti mai liber si mai in contact cu el insusi.

Preturi sedinta psihoterapie cabinet psihologic Bucuresti

 

 

 

 

 

www.cabinetul-de-psihoterapie.ro atacul de panica www.bebenou.ro  www.outletdecopii.ro  www.hainecopii.store.ro www.psihoterapieat.ro papioane bretele butoni camasa cadouri barbati sisteme supraveghere lenjerii pat

Magazin de haine pentru copii