Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

CABINET PSIHOTERAPIE
tel. 0735-548.829

Str. Schitu Magureanu 27-33
sect. 1 Bucuresti

ale. gheorghe @ gmail.com

 

 

cabinet psihologic meniu seo

 

 CABINET PSIHOLOGIC

Psiholog psihoterapeut Alexandra GHEORGHE 

 

In cabinetul psihologic ne propunem sa ajungem la un mod de a trai care sa fie real si multumitor pentru fiecare persoana, tinand cont de unicitatea ei. Pentru a atinge acest scop este necesar sa lucram impreuna cu clientul la a inlatura sau a transforma ceea ce-l impiedica sa traiasca astfel. Cabinetul de psihoterapie este un spatiu unde va puteti simti intelesi, sustinuti, indrumati, fara a fi judecati sau etichetati.  

Cabinet psihologic

Venirea la un cabinet psihologic este un semn ca va doriti o schimbare in viata dumneavoastra si sunteti dispusi sa faceti ceva pentru o obtine. Este un semn de deschidere, un cadou pentru propria persoana.

Relatia psihoterapeut-client este esentiala si are un rol esential in procesul terapeutic. Ea se construieste inca de la prima sedinta, care este una de cunoastere reciproca, de acomodare. Acesta este motivul pentru care prima sedinta este gratuita.

Pe parcursul primei sedinte terapeutul se familiarizeaza cu problema cu care a venit clientul, afla informatii relevante despre acesta si stabilesc impreuna contextul in care vor lucra pe viitor - frecventa, mod de lucru si altele.

Pentru programare, datele de contact le gasiti pe pagina Program

Pentru tarifele sedintelor de psihoterapie faceti click aici

 

 

 

www.cabinetul-de-psihoterapie.ro atacul de panica www.bebenou.ro  www.outletdecopii.ro  www.hainecopii.store.ro www.psihoterapieat.ro papioane bretele butoni camasa cadouri barbati sisteme supraveghere lenjerii pat

Magazin de haine pentru copii